Bosh sahifa > о нама

Схензхен Хоион осветљење Цо., ЛТД је наука и технологија компанија, фокус на терену од фото електрииних контролу ЛЕД. Повезане производе спадају: РГБ контролера, бежична РФ контролер, контролер инфрацрвене везе удаљене, ЛЕД мутније, РГБ појачалу, СПИ контролера, ЛЕД Аудио контролер, мастер ДМX512 контролер, ДМX512 декодер, ЛЕД затамњења управљачки програм и тако даље.

Држи смо гомилу Здраво-квалитет управљања тим и гомилу високе технологије стручни тим. Успева да принцип (људска као фундаментална), то је увек поштујући знања и интелектуалац, па то је урезано нам гомилу Здраво квалитета, изузетно способан цоордингативе тим са добар морални и строги стил. Кроз континуирани напори репрезентације и згртање непрекидне иновације технологије, компанија је освојио труст и подршку од купци од тренутка успостављања. У складу са "квалитета производа, непрекидне иновације, врхунску услугу" пословна филозофија.

Изабрали смо добар материјални снабдевач канала, строги производни процес да осигура савршен контроле квалитета. Р &амп; Д одељења непрекидно истраживања и развој креативних производа, да делите са корисницима наших услуга, и расту заједно. "Задовољство је гарантовано" је мерило наше услуге, "која премашује очекивања купаца" је циљ наше услуге, хтели би да све од себе да задовољи потребе наших купаца и креирање веће, више детаљније сарадњу.