ДМX 512 светло контролер

ХX-ДМXБМ-3ЦХДМX512 ДецодерХX-ДМXБМ-3ЦХ, усвоји напредне микро контролер, може да прима ДМX-512 стандардни дигитални контролни сигнал који се међународно широко користи. Мења се сигнал у

Mahsulot detali

ХX-ДМXБМ-3ЦХ
ДМX512 декодер

ХX-ДМXБМ -3ЦХ , усвоји напредне микро контролер, може да прима ДМX-512 стандардни дигитални контролни сигнал који се међународно широко користи. Сигнал претвори ПWМ контролни сигнал да направи ЛЕД лампу. То можете да се повежете дигитални господар ДМX промијенити на лаган боју или динамичан ефекат. Осим тога, кад декодер није повезан са господарем ДМX, то може користити као контролер синхрони. То јест синхронизовано можете контролисати број декодерима са ЛЕД рефлекторима.

Функција производа

● Тхе ДМXБМ-3ЦХ је константан напон декодер, прихватити међународне популарне ДМX512 стандардни дигитални контролни сигнал, претворите у ПWМ сигнал да возим ЛЕД лампе, може применити на мноштво константан напон ЛЕД лампе, као што су РГБ ЛЕД модул, светла, ниска светла.
● ДМX декодер може бити контролисана ДМX господара, и декодер може да се повеже сигнал линије настављају да прошири канале до 512, на крају бити у стању да постигне више промена на снази.
● еxцепт приручник-поставка адресу путем ДИП прекидача, то је такође може бити додељена адреса аутоматски, када су сви декодери УМАК пребаците све "0".
● ИФ не мастер, то такође може да се користи као синкронизирани контролер, свима њима можете да синхронизујете рад као Превод-рад-систем када повезаним РЈ45.
● Wхен користи на миру, то такође може да се користи као нормалан РГБ контролора, са 9 режима у укупно.
● Ин налог за постизање синхронизације више ЛЕД лампи, може да се користи РГБ појачалу.
● Тхере канали за РГБ излаз, једни омогућава максималну струју од 4А.
● 2 -година гаранције.

Техничке карактеристике

Радна температура

-20-60℃

Напон за набавку

ДЦ12 ~ 24В

0утпут

3 канала

Повезивање режима

уобичајена аноде

Спољни димензија

Л164 * W65 * Х40 мм

Величина паковања

Л183 * W82 * Х60 мм

Нето тежина

360г

Бруто тежина

410г

Излазни сиво

РГБ сваки 256 нивоа

Излазни тренутни

< 4А(еацх цханнел)

Излазна снага

12В: < 144W, 24В: < 288W

Спецификације интерфејса


Смер за употребу

Овај производ је у складу са ДМX512 протокол, и компатибилан Аутоматско индексирање Обраћајући се и ручно успостављање адресу.
Сваки универзални ДМX контролер заузима 3 ДМX адресе. Усвојеном 2 начина (Аутоматско индексирање Обраћајући се и Шифра прекидач) да подесите адресу. Када се усваја Обраћајући се Аутоматско индексирање, сви прекидачи су "офф" статус. Када се усваја прекидач кôд да бисте подесили адреса, 10 бит(ФУН) је "офф" статус, као и друге 9 битова аребинарy вредност Шифра прекидач који се користе за подешавање у ДМX почетни Шифра адресе. Прво било је најниже налога бит и девети је највиши бит поруџбине. То можете подесити 511 адреса кодови. Шифру ДМX почетне адресе је једнак збиру од 1-9. Ако спусти један део кода прекидач ("ОН" Постави "1"), да те плацевалуе за овај део. Ако покрет (сет "0"), у плацевалуе је 0. За
пример : ако желите да подесите ДМX почетни Шифра адресе за 73, би требало да се доле на 7, 4 и 1 комад Шифра прекидач за "1", а други за "0", онда је у плацевалуе суму од 1-9 битни 64 + 8 + 1. То јест, шифру ДМX512 почетне адресе је 73. (Шифра позиција кореспонденције казаљке је на следећи начин)

Да бисте одабрали Канал са Диал-линија Пацкаге(ДИП) прекидач:

Децимале

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Wеигхтнумбер

1

2

4

8

16

32

64

128

256

ЗАБАВНО

1 . пример 1:

Као фигура 1, да бисте подесили на ДМX почетни Шифра адресе за 37, преселите доле 6, 3тх, 1 бита за "1", други за "0". А онда у плацевалуе суму од 1-9, мало је 32 + 4 + 1, док је за 37.

2 . пример 2:

Као фигура 2, да бисте подесили на ДМX почетни Шифра адресе за 328, требало би да спусти се до 9, 7, 4 дела за "1", други за "0". Онда је у плацевалуе суму од 1-9 битни 256 + 64 + 8, док је за 328.

Друга функција смер за употребу

1 . тест функције:

Прекидач ДИП 10 бит је "Забавно", за уграђене функцијски тастер. Када "Забавно" ="ОФФ", је за ДМX декодер

функција. Употребљава се за усвајање ДМX сигнала. Када је"Забавно" = "Даље", тест функције као фигура 3:
прекидач 1-9 од: Црна
Прекидач 1 = ОН: црвена
Прекидач 2 = ОН: зелена
Прекидач 3 = ОН: плава
Прекидач 4 = ОН: жута
Прекидач 5 = ОН: Љубичаста
Прекидач 6 = ОН: цијан
Прекидач 7 = ОН: бели

Прекидач 8 = ОН: напет мења седам боја (8 разреда брзине су доступне)
Прекидач 9 = ОН: све боје постепена промена (8 разреда брзине су доступне)

2 . брзина избор напет мења и постепена промена ефекта:

У тест функција, када се пребаците 8 = ОН, да је за седам боја нервозни променљивим ефекат. Када се пребаците 9 = ОН, да је за седам боја постепено мења ефекат. 8 разреда брзине су доступне за сваки ефекат:
прекидач 1-7 од: 0 оцене од брзине
Прекидач 1 = ОН: 1 разред од брзине
Прекидач 2 = ОН: 2 оцене од брзине
Прекидач 3 = ОН: 3 разреда брзинама
Прекидач 4 = ОН: 4 разреда брзинама
Прекидач 5 = ОН: 5 разреда брзинама
Прекидач 6 = ОН: 6 разреда брзинама
Прекидач 7 = ОН: 7 разреда брзине (Максимална брзина)

Као фигура 4, када сви прекидачи су "ОН" у исто време, више вриједност се узима као довршени. Стање декодер је постепена промена тест функције. Варијабилна брзина му је 7. Поред тога, када сигнал

индикатор (Зелена) трепти полако, простире се уграђени програм ефективност декодер. Када декодер прима ДМX сигнал, индикатор сигнала или бљесак убрзано.

Типичне апликације

Информације о производу за постављање налога

Име производа

Број артикла

ДМX512 декодер

ХX-ДМXБМ-3ЦХ


So'rov