ДМX512 декодер

ХX-ДМXБМ-4ЦХДМX512 ДецодерХX-ДМXБМ-4ЦХ, усвоји напредне микро контролер, може да прима ДМX-512 стандардни дигитални контролни сигнал који се међународно широко користи. Мења се сигнал сам

Mahsulot detali

ХX-ДМXБМ-4ЦХ
ДМX512 декодер

ХX-ДМXБМ -4ЦХ , усвоји напредне микро контролер, може да прима ДМX-512 стандардни дигитални контролни сигнал који се међународно широко користи. Сигнал претвори ПWМ контролни сигнал да направи ЛЕД лампу. То можете да се повежете дигиталну конзолу ДМX промијенити светло или динамичких ефеката. Осим тога, кад декодер није повезан са конзолу ДМX, то може користити као контролер синхрони. То јест синхронизовано можете контролисати број декодере и сијалица до.

Функција производа

● Тхе ДМXБМ-4ЦХ је константан напон декодер, прихватити међународне популарне ДМX512 стандардни дигитални контролни сигнал, претворите у ПWМ сигнал да возим ЛЕД лампе, може применити на мноштво константан напон ЛЕД лампе, као што су РГБ ЛЕД модул, светла, ниска светла.
● ДМX декодер може бити контролисана ДМX господара, и декодер може да се повеже сигнал линије настављају да прошири канале до 512, на крају бити у стању да постигне више промена на снази.
● еxцепт приручник-поставка адресу путем ДИП прекидача, то је такође може бити додељена адреса аутоматски, када су сви декодери УМАК пребаците све "0".
● ИФ не мастер, ДМXБМ декодер такође може да се користи као синкронизирани контролер, свима њима можете да синхронизујете рад као Превод-рад-систем када повезаним РЈ45.
● Wхен користи на миру, ДМXБМ такође може да се користи као нормалан РГБW контролер, са 9 режиме укупно.
● Ин наређење да оствари синхронизацију више ЛЕД лампи, сигнал репетитора може да се користи.
● Тхере канали за РГБ излаз, једни омогућава максималну струју од 4А.
● 2 -година гаранције.

Техничке карактеристике

Радна температура

-20-60℃

Напон за набавку

ДЦ12 ~ 24В

0утпут

4 канала

Повезивање режима

уобичајена аноде

Спољни димензија

Л164 * W65 * Х40 мм

Величина паковања

Л183 * W82 * Х60 мм

Нето тежина

360г

Бруто тежина

410г

Излазни сиво

РГБ сваки 256 нивоа

Излазни тренутни

< 4А(еацх цханнел)

Излазна снага

12В: < 192W, 24В: < 384W

Спецификације интерфејса

Смер за употребу

Овај производ је у складу са ДМX512 протокол, и компатибилан Аутоматско индексирање Обраћајући се и ручно успостављање адресу.
1 . сваки универзални ДМX контролер заузима 4 ДМX адресе. Усвојеном 2 прекидач Шифра начина да подесите адресу. Када се усваја Обраћајући се Аутоматско индексирање, сви прекидачи су "офф" статус. Када се усваја прекидач кôд да бисте подесили адреса, 10 бит(ФУН) је "офф" статус, као и друге 9 битова аребинарy вредност Шифра прекидач који се користе за подешавање у ДМX почетни Шифра адресе. Прво било је најниже налога бит и девети је највиши бит поруџбине. То можете подесити 511 адреса кодови. Шифру ДМX почетне адресе је једнак збиру од 1-9. Ако спусти један део кода прекидач ("ОН" Постави "1"), да те плацевалуе за овај део. Ако покрет (сет "0"), у плацевалуе је 0. На пример: ако желите да подесите ДМX почетни Шифра адресе за 73, би требало да се доле на 7, 4 и 1 комад Шифра прекидач за "1", а други за "0", онда је у плацевалуе суму од 1-9 битни 64 + 8 + 1. То јест, шифру ДМX512 почетне адресе је 73. (Шифра позиција кореспонденције казаљке је на следећи начин)
Да бисте одабрали Канал са Диал-линија Пацкаге(ДИП) прекидач:

1 . пример 1:

Као фигура 1, да бисте подесили на ДМX почетни Шифра адресе за 37, преселите доле 6, 3тх, 1 бита за "1", други за "0". А онда у плацевалуе суму од 1-9, мало је 32 + 4 + 1, док је за 37.

2 . пример 2:

Као фигура 2, да бисте подесили на ДМX почетни Шифра адресе за 328, требало би да спусти се до 9, 7, 4 дела за "1", други за "0". Онда је у плацевалуе суму од 1-9 битни 256 + 64 + 8, док је за 328.


Друга функција смер за употребу

1 . тест функције:
Сигнал за откривање начин: када ЗАБАВНЕ (10) = ОФФ, а желите ли прима Главна контролна конзола ДМX512 сигнал, зелена сигнална лампица на спољни покривање би брзо за искри. У овом тренутку, на стање луминаире контролише конзолу. Када ЗАБАВНЕ (10) = даље, светло зелени сигнал је брзина би успорила. Овај пут, луминаире стање је под контролом прекидач који се могу адресирати. Када је"Забавно" = "Даље", тест функције као фигура 3:
прекидач 1-9 од: Црна
Прекидач 1 = ОН: црвена
Прекидач 2 = ОН: зелена
Прекидач 3 = ОН: плава
Прекидач 4 = ОН: жута
Прекидач 5 = ОН: У реду
Пребаците 6 = даље: Фласх
Прекидач 7 = ОН: напет промена

Прекидач 8 = ОН: све боје постепена промена
Пребаците 9 = даље: теку

2 . брзина избор напет мења и постепена промена ефекта:
Када забавне (10) = на, и 6 или 9 мало бити за"На", прекидач 1 и 5 су за доступне разред великом брзином. Постоје 6 прекидач алтогетхер.1-7 разреда са: 0 оцене од брзине
Прекидач 1 = ОН: 1 разред од брзине
Прекидач 2 = ОН: 2 оцене од брзине
Прекидач 3 = ОН: 3 разреда брзинама
Прекидач 4 = ОН: 4 разреда брзинама
Прекидач 5 = ОН: 5 разреда брзинама

Као фигура 4, када сви прекидачи су "ОН" у исто време, више вриједност се узима као довршени. Стање декодер је следи тест функције. Варијабилна брзина му је 5. Поред тога, када индикатор сигнала (Зелена) трепће полако, простире се уграђени програм ефективност декодер. Када декодер прима ДМX сигнал, индикатор сигнала или бљесак убрзано.

Типичне апликације

Информације о производу за постављање налога

Име производа

Број артикла

ДМX512 декодер

ХX-ДМXБМ-4ЦХ

So'rov