Bosh sahifa > Индустрија знања > Kontent

Мулти -зона Wифи контролу решење за које предводе осветљење

Apr 28, 2016

Функција система контроле кући осветљење је моћнији и интерфејс је више оиовеколииена. И са више зона контроле, које можете да постигнете да контролише сваку зону осветљење ефекте независно. То може бити највише 10 одвојене зоне највише. У комбинацији са апликација WИФИ технологије, тера је контролисао је напредна, интелигентна и погодан. можете да прилагодите област фотографије као твоје идеје, такође може да се повеже са породицом скретнице кроз паметне телефоне са андроид или аппле система или таблет, инсталирати софтвер за одговарајуће контроле за контролу за промену светла ЛЕД. ХМW -WИФИ -В02 може да се користи као прекидаием, ЦТ, и РГБ контролера, потребно је само да изаберете праву контролу интерфејс у софтверу. користи се за контролу мноштво светла, као што је, РГБ ЛЕД стриптиз светла, ЛЕД модули, водио низ светло, сијалица до табле и тако даље. Ако ти донанд #39; т имати при руци, било мобилних уређаја са контролног софтвера могу да користите и 2,4 Г са више зона РФ даљински контролисати. Овај модел је дизајниран за константан напон, као и стална тренутни које предводе светла. То је заиста интелигентног.

Функција:

1 . контрола водио пруге (константан напон водио светла) андамп; плафон светло/надоле светло/панел светло (константна тренутна које предводе лампе) у исто време или појединачне контроле од стране једног мобилног.

2 . са 3-у-1(РГБ,ЦТ, Димминг) јабука/андроид софтвер. Један уређај костим за различите осветљење апликације сцена, врло флексибилна.


3 . компатибилан са скретнице.

4 . контролу до 10 зона.

5 . једноставно АПП интерфејс, лако се операција.

Интерфејс обојено/РГБ боје температура/ЦТ интерфејс прекидаием/ДИМ интерфејса

Апликација