Bosh sahifa > Новости > Kontent

Диммабле и Диммабле ЛЕД лампе

Dec 08, 2015

Многи модернизовале ЛЕД лампе се продају у две верзије; диммабле и диммабле. Морат ћете одабрати одговарајући тип за твој осветљење коло.

Већ неколико година произвођачи имају уводи ЛЕД лампе на тржиште, са коначним циљем заменим усијано и ЦФЛ лампе. Дизајн ове лампе еволуирала од врло једноставно-диммабле решења, софистицирана, али скупо диммабле решења, онда коначно да више смањује трошкове диммабле решења.

Затамњења ЛЕД лампе можете да сачувате енергију и мења визуелни изглед и расположење ваш простор. Можете да користите диммабле ЛЕД лампа-диммабле коло. Ви треба да користити-диммабле лампу диммабле коло јер то може изазвати оштећења на лампу или коло. Интегрални лампе су јасно означене као диммабле или нон-диммабле на амбалажу и на лампу.

Већина пригуљена инсталиран данас су дизајнирани да их користе велике снаге струјних кола да возим традиционални влакно лампе које су биле сасвим несметано и диммабле промену напона. ЛЕД лампе са друге стране су ниске потрошње и сложенији. За ЛЕД сијалица је ССД производ који је уграђен у струјна кола (који се назива управљачки програм), а које је потребно за унос високог напона АЦ тренутни и претвара га у ниско-напонске ДЦ тренутни диск јединицу на лед диоде. Поред тога возач спецификације нису униформу преко ЛЕД индустрији.

Они су велики број различитих типова пригуљена инсталиран у кућама и пословним просторијама разне спецификације (ПР. отпор; -ивица и пратећих ивице и електронски). Тако да када користите нови ЛЕД лампе са постојећим пригуљена целокупни старих технологија са ново које може бити прави изазов.

Које се подударају са старим и новим

Управљачки програм у диммабле ЛЕД лампе можда радити са многим типовима прекидаием али не све, на пример ЛЕД лампе су бољи са пратећих ивице пригуљена радије него окарактерисан пригуљена, али се постојеће прекидаием можда минималне терет који је превисока за лампу на ЛЕД, ПР. лампу влакно 60W могу користити прекидаием који има минималну гомила 25W замена ЛЕД има рејтинг од енергије од 6.5 W - испод нивоа који је потребан за прекидаием. Наменски ЛЕД пригуљена оцену веома ниске минималне енергије.

Затамњења искуство се може разликовати са ЛЕД. Све у свему на ЛЕД затамњења перформанси је регулисан могућности ЛЕД возач/чипу и компатибилност затамњења коло. Од када постоје огроман број могуће комбинације лампе и мутније, то неће бити могуће да има неки ЛЕД лампа која ради у свим срединама затамњења.

ЛЕД је тренутно имају ниже затамњења опсег од влакно лампе – лед диоде тренутно дим на око 10% од тотално осветљење док је влакно можда одем до 1-2%.  Ниско -Напонски трансформатори као користи са МР16 12В рефлектора додати и комплексности

Шта ће се десити када је прекидаием није компатибилна са лампу на ЛЕД?

Многи ЛЕД лампе су рекламира као диммабле, међутим у стварности перформансе је многе од њих је импресивно са поигравам се резултати у зависности од прекидаием користи и учитавање на стази. У неким случајевима ЛЕД лампа је вади из кутије и инсталиран у собу са регулатор сазнање треперење и неуједначен корекцију на лаган ниво.

· Треперава - лампе појавити (такође може доћи ако-диммабле лампа се користи)

· Излазни филетима - нема светла на крају скале

· Мртве путовање - удаљује прекидаием је тамо је нема подударања промена на лаган излаз (светло може помутити на прихватљив ниво)

· Није глатко - лаган излаз не да поде са добрим ведрије линеарно

· Више лампе - питањима може постати очигледна када се додају више лампе

· Штету или отказивање - ЛЕД возач, коло или ЛЕД је оштећена или пропадне.

· Товар испод минимума - напајање оптерећење ЛЕД лампе је испод минималног по прекидаием

· Мешовитом модели различите моделе ЛЕД ће вероватно морати различите управљачке програме - од када управљачки програми се понашају другачије ово може довести до затамњења питањима.

Шта ја ту могу затамњења ЛЕД сијалице?

· Идеално надоградите своје затамњења коло са добар квалитет пригуљена дизајниран за ЧЕЛУ - лако урадити за нови ЛЕД инсталације. Ово је била добра инвестиција за на век трајања ЛЕД лампа.

· , Побрини се да купите исправне диммабле или диммабле ЛЕД за твој тип споја

· Користите компатибилан прекидаием

· Промена те склоп од затамњења да без затамњења ако не користи много тога

· Уклоните трансформатора користи са 12В МР16 лампе и конвертовање у 240В ГУ10 лампе у истом пробу променом држачу лампа (требало би да буде завршен до електрииар)

· Треба да размотрите куповину истог модела и врсту ЛЕД лампа за сву опрему у близини соба (све лампе ће имати исти управљачки програм)

· и да је добра идеја да купим резервних - ЛЕД технологије (као и са другим технологијама као што су мобилни телефони) је стално унапређивање и мења.

Најважнија је: Консултујте се са квалификованим електричар да унесите измене у своје коло.