Bosh sahifa > Новости > Kontent

ЛЕД контролер је кључ развоја иновације

Jan 14, 2016

Предговор:
ЛЕД контролер индустрија путовање далеко, такође веома тамна, донанд #39; т да знам да ли ће ово да је изгубљено. Али ако се заустави у овом тренутку, та донанд #39; т заслужују догадјањима, увек остани ту, до разуздан живот. У тодаyанд #39; с брзом економском развоју, све више предузећа схватили значај иновација, иновације у души један подухват је незаменљиво, без обзира на то колико је бриљантан производа је такође ће имати за андqуот; датеандqуот; или андqуот; универсаландqуот; дан! Само непрекидне иновације напредак, можете да разделите јинг Торн, све до пред нама.

Друго , конкуренција преживјети
Развој кинеске домаће индустрије ЛЕД контролер Мада само се брзо, али конкуренција је веома жестока. Провинције Гуангдонг се ослања на Приморски град у мору, такође покрајини специјалне економске зоне, индустријске електронике је највише развијен, контролор ЛЕД овде се убрзано развија, истовремено је и најконкурентнија, смо само кроз стална иновација промијенити себе како би повећале своју конкурентност. ЛЕД контролер предузећа требало би да ојача професионални и техничко особље, обуку, да формирају високог нивоа и стабилна рандамп; д тим; Требало би да активно гради повољног окружења, промовише потенцијал постојеће технологије у потпуности објављен, промоцију иновативних талената проток на ентерприсе и ојачати механизам подстицаја таленат.

Три иновације и разним именима
У индустрији ЛЕД контролер и ЛЕД даљински систем, итд. Тренутни систем за даљинску контролу ЛЕД би требало да континуирано јачање језгра кључну технологију за подршку развоју индустрије и истраживања у врхунска технологија. ЛЕД индустрија конкуренцију, кључ лежи у језгру технологију од конкуренције. Систем даљинског управљача ЛЕД у количини патенту нам земља је мања, стога, мора да повећа улагање у науци и технологији, поготово за ЛЕД епитаxиал даљински систем, чип технологију истраживања и развоја. Истовремено , ојачати заштиту права интелектуалне својине, изградњу патента података услуге платформе, побољшати индустрије предузећа убрзати технолошких иновација ентузијазам и мотивацију, да се језгро технологију да промовишу брзи развој индустрије важно мотор.
Бубањ фен за косу мрежица појас фен за косу један бубањ фен за косу три повратне спреј фен за косу угаљ пећ циклон продуцент гас генератор