Bosh sahifa > Новости > Kontent

Пребацивање напајања за набавку инсталацију и употребу животне средине

May 07, 2015

А , никад не Инсталирај извор енергије у високим температурама окружења.

Б , даље кроз топлоте пренос топлоте на три начина:

• Током инсталације, ствара простор у на отворени, изложен могућој тако да ваздух токова, када да бисте инсталирали у кутију, кутија мора бити Највећа могућа, а на врху и дну, напред и назад, лево и десно симетрична отворите рупе да дозволи ваздух теку, побољшане КОНВЕКТОРСКЕ и самим тим постићи сврха хлађења у атмосферу.

• Приликом инсталирања енергија и даље напајање струјом на већи лим се смањују топлоте делимичне топлоте жељеза проводљивост да власт, а онда, коришћењем лим топлоте умиваоници, како би се сврха смањење температуре напајање струјом. Избегавајте напајање директно на сунрер, дрвета и других материјала, нису погодне за пренос топлоте

Да би се обезбедила дуговечност енергије, морају се смањити што је више могуће Радна температура снабдевања струјом. Када је у питању одређене користи, због еколошких ограничења, није идеално, када је инсталиран према механизам за пренос топлоте од производе даље све три режима топлоте пренос за хлађење, енергије за набавку оперативна температура нормална, могу да имају користи на живот те напајање, у супротном то ће скратити живот напајање или чак оштетити напајање струјом.