Bosh sahifa > Новости > Kontent

Која је разлика између универзалног кода и јединствену шифру?

Mar 07, 2016

Универсалцодемеанс:онеремотецанцонтролморерецеивер
Униqуецодемеанс:онеремотецанцонтролонлyонерецеивер

Направили смо нови дизајн ПЦБ табле, нови контролер ће имати јасан код функцију, као на следећој додир удаљене:

РФ ШИФРА
Пријемник може бити под контролом било који исто удаљене као фабрика подразумевано; даљински управљач испоручују са јединственом шифром РФ као фабрика подразумевано; Потребно је јединствени контролу, молим вас подудара број прије инсталације и користите.

Одговарајућу шифру операција
По потреби јединствени контрола "или" нови даљински кодиран је, упаривање даљински и пријемник као испод упутство за операцију пре употребе:
1 . корак 1: притиска кључа "Режим" и држање, власт на контролеру, оптерећење лед диоде ће бити 50% Светлина беле као одазива.
2 . корак 2: континуирано да притисните тастер "Паузирај" за 3 пута у року од 5 секунди након корака 1, светлину лед диоде ће прећи са 25% -10% као одазива.
3 . Цоделеарнинг успјешно, на лед диоде ће бити бацктотхе статуса прије негошто искључи напајање, а пријемник може бити само контроли за даљински.
4 .Ифнот , молим вас ре-оператефромстеп1 у 2.

Јасна Шифра операције
Назад у фабрици подразумевани, зид-панел могу бити контролисани од стране било кога исти даљински управљач.
1 . корак 1: притиска кључа "Режим" и држање, власт на контролеру, оптерећење лед диоде ће бити 50% Светлина беле као одазива.
2 . корак 2: континуирано да притиснете "Брзина/светлина-" 3 пута у року од 5 секунди након корака 1, светлину лед диоде ће прећи са 25% -10% као одазива.
3 . Цодецлеаринг успјешно, на лед диоде ће бити бацктотхе статуса прије негошто искључи напајање, а пријемник може бити контролисана било даљинског управљача (било који исти даљински управљач може да се користи да бисте обрисали шифру).
4 . ако не, молим вас ре-оператефромстеп1 у 2.

Помоћу нове функције, два избора може бити трансформисани једни друге, тако да не морате да размислите како да направи избор на универсалцодеоруниqуе коду.